Zatyczki |
Autor |
Wiadomość |
koVal

|
Wysłany: 2020-03-30, 18:50 Zatyczki
|
|
|
Uzywam klasycznych, pomarańczowych, piankowych 3M. Nieraz wpadly mi ręce, a raczej w uszy jakieś inne, też piankowe ale jednak te 3M to wygodniejsze w uchu. Wada to upierdliwe wałkowanie ich przed włożeniem i koniecznośc odczekania chwilę dla pewności czy dobrze się osadziły. Tłumią dość dobrze ale nie mam porówania do czegoś innego.
Szukam alternatywy. Ludzie polecają wkładki typu choinka/tłoczek. Może ktoś tu używa czegoś ciekawego? |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
PawelACE
|
Wysłany: 2020-03-31, 09:41 Re: Zatyczki
|
|
|
koVal napisał/a: | Może ktoś tu używa czegoś ciekawego? |
czegoś innego pytasz?
polecam cichy markowy kask np Shubert C4 Pro itp. cichszy wydech, nie klekoczący silnik np. japoński rzędowy????
a tak bardziej serio, patrzyłem czego używają zawodnicy(czyli wyjebiście głośne sprzęty) i wszyscy pakują to co Ty czyli piankowce, nawet fajnie bo tanie i można często zmieniać, co najwyzej można wziąć te połączone silikonowa gumką aby się nie gubiły
p.s. można tez długo nie myć uszu i woskowina rozwiąże problem:-) |
_________________ pawelACE
STringi i MTorowazabawka 09 |
|
|
|
 |
|