Uwaga na maszyny rolnicze. Traktorzysta doświetlił tył ale było już za późno. Gdyby to był motocyklista to żadnych szans na przeżycie nie widzę.
https://youtu.be/FYrDRCwU-Y0
_________________ Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
_________________ nie bądź leszczem, nie chowaj się w aucie przed deszczem
"Lubię pałować po mazurskich winklach", zwykł mawiać dumnie, teraz takie epitafium wypiszemy mu na trumnie
_________________ Powyższy post wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
oczywiście że źle tzw wyjazd z dupy i wszystko jasne, całe cialo do wewnetrznej prawie że na wyprostowanych rekach wtedy by było w miare OK, dlatego mówiłem że to bardzo nienaturalna pozycja i niezwykle mecząca
_________________ pawelACE
STringi i MTorowazabawka 09
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum